Gezocht: ambulancechauffeurs (vrijwilligersfunctie)

Hey jij daar!

Ben je gek op dieren en heb je altijd al met dieren willen werken? Heb je wat tijd over en heb je een rijbewijs?

Meld je dan nu aan als ambulancechauffeur bij de Dierenambulance Amsterdam!Het werk als vrijwilliger bij de Dierenambulance Amsterdam is niet alleen ontzettend leuk, maar het is ook leerzaam, uitdagend, dankbaar en zo ontzettend belangrijk. Zonder vrijwilligers zouden wij immers niet bestaan en krijgen de dieren in Amsterdam e.o. niet de hulp die ze vaak zo ontzettend hard nodig hebben.

Dus meld je aan, zet die stap en doe het gewoon. Want de dieren hebben je nodig. Een uitgebreide functieomschrijving lees je hier.
 

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV met korte motivatie naar onze collega’s Madelon en Tonneke via werving@dierenambulance-amsterdam.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek wordt je drie keer ingeroosterd op de ambulance en de meldkamer, zodat je een goede indruk van ons werk krijgt. Velen zijn na de eerste dienst al razend enthousiast!

Naast ambulancechauffeur wordt je ook intern opgeleid tot dierenhulpverlener en in september starten we met de introductiecursus waarin je alles over de Dierenambulance Amsterdam, ons werk en al een flink stuk EHBO krijgt. Na deze cursus volgt nog een cursus dieren EHBO, gegeven door dierenartsen van Dierenkliniek De Wetering.

Dit bericht delen is superlief!