En dan… ben je zomaar ineens verliefd…

 

Dit arme bange mannetje van krap 12 weken oud is vannacht gevonden in het Frankendaelpark in Oost/Watergraafsmeer en is door de vinder bij ons binnengebracht. Aanvankelijk leek het een verwilderd kitten, maar met veel geduld en gekroel blijkt het toch een stoere knuffel te zijn!

Hij is vanmorgen door dierenarts Piet Hellemans​ van VET Amsterdam​ nagekeken en na een broodnodige vlooien- en ontwormingskuur naar Dierenopvang Amsterdam​ gebracht voor verdere zorg en behandeling.

 

Vet Amsterdam bestaat uit dierenarts Piet, paraveterinair Renee en Rosalinde van de Dierenambulance Amsterdam. Eens in de week of eens in de 2 weken rijden ze rond in een dierenambulance om zieke of gewonde dieren direct de nodige zorg die ze nodig hebben te geven.
Ze werken samen met verschillende stichtingen die zich inzetten voor dierwelzijn.
Daarnaast geven ze educatie over verantwoord huisdierbezit. Piet, Renee en Roos zijn te volgen via diverse vlogs op YouTube.

Wil je meer over dit project weten, kijk dan even op hun eigen YouTube kanaal. Ze zijn net begonnen, maar er zullen snel meer vlogs volgen. Superleuk en vooral heel informatief!