Gezocht: Meldkamerkanjers! (vrw)

De Dierenambulance Amsterdam heeft een grote luxe die veel dierenambulances in Nederland niet hebben: namelijk een echte, professionele meldkamer.

Ook op onze meldkamer werken vrijwilligers. En wat voor een vrijwilligers, want als Meldkamercentralist moet je nogal wat kunnen, weten en doen. En daarom noemen wij onze Meldkamercentralisten dan ook Meldkamerkanjers!

Velen vinden dat dit eigenlijk een betaalde baan is en dat vinden wij eigenlijk ook. Maar helaas ontbreken de financiële middelen om daadwerkelijk mensen aan te nemen.

En daarom doen we weer een oproep voor vrijwillige Meldkamercentralisten.

De meldkamer in een klein notendopje

  • Het beantwoorden van vragen en geven van informatie via de telefoon en soms per e-mail
  • Het aannemen van ritten en deze en invoeren en bijhouden in een computerprogramma (Navision)
  • Doorgeven van ritten aan je collega’s op de ambulance
  • Contact tussen ambulance en o.a. dierenartsen, opvangcentra, overheidsdiensten, huisdiereigenaren etc.
  • Een stukje administratie

We gooien je natuurlijk niet zomaar meteen in het diepe. Je wordt opgeleid en ingewerkt en je krijgt toegang tot een uitgebreide kennisbank, voor het geval je het even niet meer weet. En je maakt deel uit van een team gedreven dierenvrienden, dus is er altijd wel iemand die je helpt wanneer je het even niet (meer) weet.

Onze diensten

Dagdienst: 08.45 tot 18.00 uur

Avonddienst: 17.45 tot 23.00 uur

Nachtdienst: 22.45 tot 09.00 uur

Wij vragen minimaal 20 uur per maand van je, verdeeld over bv. 1 avonddienst per week of 1 dagdienst per 2 weken etc.. Halve dagdiensten zijn in overleg bespreekbaar.

Wil je je aanmelden, stuur dan je CV met korte motivatie naar werving@dierenambulance-amsterdam.nl. Onze collega’s Madelon en Tonneke nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek wordt je 2 tot 3 keer ingeroosterd op de meldkamer zodat je een goed beeld van ons en ons werk krijgt (de meesten zijn na 1 dienst al volledig verkocht en willen nooit meer weg 😉 ). Ben je daarna nog steeds enthousiast, dan gaan we je inwerken en opleiding.

Nog meer informatie over deze geweldig leuke en uitdagende functie, lees je hier.