Goede werkkleding is heel belangrijk! En we hebben hard nieuwe kleding nodig! Help jij mee om ons in een nieuw jasje te steken? Waarom is onze kleding zo belangrijk? Het houdt ons veilig tegen kaken en klauwen, we zijn goed zichtbaar door de felle kleuren en reflectiebanden en we zijn herkenbaar als hulpverleners! Naast goede nieuwe jassen die ons droog, warm en beschermd houden, sparen we ook voor onverslijtbare broeken en polo’s. Door de juiste materialen, de opdruk en de reflectiebanden op de kleding liggen de kosten hiervoor hoog en dat kunnen wij nu helaas niet opbrengen. Wij hebben 20.000 euro nodig om al onze vrijwilligers een nieuw uniform te kunnen bieden. Nu is de helft door gemeente Amsterdam en gemeente Diemen betaald, dus missen we nog 10.000! Help jij ons mee de overige 10.000 euro te bereiken?!

Wie zijn wij?  De Dierenambulance Amsterdam is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bezig met dieren. Voor duifjes die verzwakt zijn, huisdieren die naar de dierenarts moeten, zwerfdieren in nood, het bijstaan van de baasjes, het verzorgen van crematies, het beantwoorden van vragen en ga zo maar door; op ons kun je rekenen!

Maar nu willen wij een beroep doen op jullie! Kunnen wij op jou rekenen? Het zou natuurlijk helemaal te gek zijn als wij weer veilig en herkenbaar de straat op kunnen dankzij jouw bijdrage. Je kunt trots zijn dat jij ons hebt aangekleed! Uiteraard zijn we je ontzettend dankbaar voor je bijdrage en geven we je graag iets terug. Kijk hiernaast uit wat voor beloningen jij kunt kiezen. Naast een goed gevoel krijg je er dus ook wat voor!

Jij doet toch ook mee!? Op zondag 23 april opent onze campagne feestelijk in ons pand aan het Voorlandpad. Wij zullen actief mensen benaderen, collecteren, bedrijven bellen, activiteiten organiseren, social mediacampagnes opzetten, en nog veel meer! Vanaf die dag tot het einde van de campagne, op 21 mei, kunnen we jullie hulp keihard gebruiken! Dus: zegt het voort, deel, betrek anderen erbij, steun, praat erover, nodig mensen uit, geef je op als collectant of ambassadeur, of wat dan ook.  Doe iets! We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Trek alles uit de kast zodat wij een nieuw outfit ín de kast krijgen!