Om gebruik te kunnen maken van de stadspasaanbieding “gratis naar de dierenarts”, heb je een voucher nodig. Een voucher kan je op 3 manieren aanvragen: telefonisch, via onderstaand formulier of per e-mail.

Wil je met je huisdier naar de dierenarts en heb je een stadspas met groene stip, dan moet je opnieuw een voucher aanvragen.
Maar let op: vouchers die na 1 september 2017 worden aangevraagd zijn 3 maanden geldig, ingaande op datum van verwerken. Dit betekent dat je binnen 3 maanden voor een eerste bezoek met je huisdier naar de dierenarts moet gaan. Vraag de voucher daarom pas aan wanneer je verwacht op korte termijn naar de dierenarts te gaan. Wanneer wij je aanvraag hebben verwerkt, kan dit niet meer terug gedraaid worden.
Moet je met spoed naar de dierenarts en zijn wij niet bereikbaar, overleg dit dan met je dierenarts en vraag alsnog zo snel mogelijk een voucher aan, zodat de kosten met terugwerkende kracht kunnen worden vergoed.

Vergeet niet vooraf alle informatie over de aanbieding, wat je wel en niet vergoed krijgt, goed door te lezen, om zo niet voor onaangename verrassingen te komen staan. Uitgebreide informatie, incl. rekenvoorbeelden, over deze aanbieding lees je hier.

Bijna alle dierenartsen zijn aangesloten bij deze aanbieding, maar niet allemaal. Klik hier voor een overzicht van deelnemende dierenartsen.

Let op
: het Medisch Centrum voor Dieren is niet bij deze aanbieding aangesloten!

Houdt er rekening mee dat je bij de dierenarts het deel wat je niet vergoed krijgt van de Gemeente zelf direct moet voldoen. Overleg met je dierenarts voor een eventuele betalingsregeling.

Aanvragen
Telefonisch: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur zijn wij bereikbaar via 020-568 15 21. Je aanvraag wordt dan direct verwerkt en je ontvangt direct een vouchernummer waarmee je naar de dierenarts kunt gaan. Het kan voorkomen dat wij op dit nummer in gesprek of zelfs niet bereikbaar zijn, bel dan niet naar onze meldkamer, maar probeer het op een later tijdstip nog een keer of vul onderstaand formulier in.

Via onderstaand online formulier: ook deze aanvragen worden nog dezelfde werkdag of de eerstvolgende werkdag verwerkt. Vul je een e-mailadres in, dan krijg je het vouchernummer per e-mail toegestuurd. Anders wordt het per post naar je opgestuurd.
Vul alle velden zo volledig mogelijk in, zodat wij jouw aanvraag snel voor je kunnen verwerken.

Per e-mail: stuur een e-mail aan stadspas@dierenambulance-amsterdam.nl, met daarin de volgende gegevens:
– Stadspasnummer (staat achterop de stadspas, begint met 6064 en bestaat uit 19 cijfers)
– Voorletter(s) en achternaam stadspashouder
– Adres (straat, huisnummer, postcode en plaats) stadspashouder
– Telefoonnummer stadspashouder
– E-mailadres
– Naam huisdier
– Soort huisdier
– Ras huisdier
– Geslacht huisdier
– Eventueel uw eigen dierenarts
Aanvragen per e-mail worden nog dezelfde werkdag of de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Heb je vragen over de aanbieding, bel dan met bovenstaand nummer of stuur een e-mail naar stadspas@dierenambulance-amsterdam.nl.