Bij de Dierenambulance Amsterdam werken hoofdzakelijk vrijwilligers.

Deze mensen zetten zich geheel belangeloos, 24 uur per dag, 7 dagen per week, in voor dieren in (medische) nood. Dit gebeurt hoofdzakelijk op de meldkamer en de ambulance. Maar ook achter de schermen zetten vrijwilligers zich in voor de Dierenambulance Amsterdam. Denk hierbij aan ondersteuning administratie, werving & selectie, opleidingen, beheer van het pand etc.

Vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance Amsterdam kenmerkt zich in de woorden uitdagend, spannend, inspirerend, leerzaam, bijzonder, motiverend en vooral dankbaar. Je komt immers op zoveel plekken in onze prachtige stad en je komt met zoveel verschillende dieren, maar ook mensen in aanraking. Je betekent een groot verschil, voor zowel dier als mens.

Hieronder staan de functieprofielen van de 3 verschillende (hoofd)functies binnen onze organisatie. Lees hier welke vacatures wij op dit moment open hebben staan.

Meldkamercentralist

Ambulancechauffeur

Dierenhulpverlener

Heb je interesse in één van deze functies en/of wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance Amsterdam, neem dan contact op met Madelon via werving@dierenambulance-amsterdam.nl.