40 jaar Dierenambulance Amsterdam!

40 jaar Dierenambulance AmsterdamVandaag, precies 40 jaar geleden, richtte, inmiddels overleden, Henk Peters de Dierenambulance Amsterdam op!
 
Het begon met een klein groepje in een woning aan de Frederik Hendrikstraat, maar dat werd al snel te klein en er werd intrek genomen in een groter pand aan de Hoogte Kadijk. Na 19 jaar groeide de Dierenambulance Amsterdam ook daar uit haar jasje en is daarom sinds 2001 gevestigd in het, speciaal voor ons ontworpen, pand aan het Voorlandpad 2, Oost/Watergraafsmeer.
 
Ons 40-jarig bestaan vieren we o.a. met een boekpresentatie van het boek “Rijden jullie ook voor duiven?” van schrijfster Annemiek van Kessel.
Annemiek is diverse keren op pad geweest met verschillende collega’s. Aan de hand van tientallen voorvallen laat ze zien wat er zich bij ons allemaal achter de schermen afspeelt. Het boek is vermakelijk en staat vol achtergrondinformatie en praktische tips, aldus Uitgeverij de Kring.
 
Wie jarig is trakteert en daarom verloten wij op onze Facebookpagina een exemplaar onder de vrienden van onze volgers.
 
Dus tag in de reacties onder het bericht op Facebook een vriend die dit boek verdiend en wie weet is jouw vriend(in) straks de gelukkige bezit(s)ter van dit superleuke boek!
 
Volgende week maken we bekend welke vriend(in) het boek heeft gewonnen.