Collega’s gezocht!

Om 7 dagen per week telefonisch bereikbaar te zijn voor dieren in (medische) nood, hebben we alleen al voor onze meldkamer per week 35 mensen nodig! Dat is best veel en we komen altijd te kort…
 
Daarom zijn wij zeer dringend op zoek naar nieuwe, vrijwillige, collega’s op de meldkamer!
 
Vergis je niet, het is geen eenvoudige functie en je moet nogal wat weten en kunnen. Maar dat gaan we je allemaal leren tijdens de uitgebreide inwerkperiode en in diverse leuke en interessante cursussen en informatieavonden. Is dit dan niet een betaalde baan? Ja, eigenlijk wel, maar daar hebben we op dit moment gewoon niet de financiële middelen voor.
 
Is de meldkamer niet saai in vergelijking met het werk op de ambulance? Absoluut niet! Je hebt immers te maken met mensen van allerlei pluimage en ook de vogels vliegen je af en toe om je headset. Daarnaast sta je in direct contact met overheidsdiensten zoals brandweer en politie, dierenartsen en opvangcentra en kom je regelmatig in situaties waarbij je supersnel moet handelen, meedenken en regelen en waarbij je na afloop een geweldig voldaan gevoel hebt!
 
Belangrijke kernwoorden: klantvriendelijk, oplossingsgericht, organisatorisch sterk en niet computervreemd. Een uitgebreid functieprofiel lees je hier.
 
Wil je meer informatie en/of je aanmelden, stuur dan jouw CV met korte motivatie naar onze collega Madelon via werving@dierenambulance-amsterdam.nl.
 
Namens gevleugelde 2-potigen, behaarde 4-voeters en al het andere wat kruipt, scharrelt en huppelt, ontzettend bedankt!