Dringend gezocht: meldkamercentralisten (VRW)

Om 7 dagen per week telefonisch bereikbaar te zijn voor dieren in (medische) nood, hebben we alleen al voor onze meldkamer per week 35 mensen nodig! Dat zijn er best veel en we komen altijd centralisten te kort…

Daarom zijn wij zeer dringend op zoek naar nieuwe vrijwillige collega’s op de meldkamer!

Vergis je niet, het is geen eenvoudige functie en je moet nogal wat weten en kunnen. Maar dat gaan we je allemaal leren tijdens de uitgebreide inwerkperiode en in diverse leuke en interessante cursussen en informatieavonden. Bovendien werk je in een gedreven team van dierenliefhebbers, dus je staat er niet alleen voor.

Is de meldkamer niet saai in vergelijking met het werk op de ambulance? Absoluut niet! Je hebt immers te maken met mensen van allerlei pluimage en ook de vogels vliegen je af en toe om je headset. Daarnaast sta je in direct contact met overheidsdiensten zoals brandweer en politie, dierenartsen en opvangcentra en kom je regelmatig in situaties waarbij je supersnel moet handelen, meedenken en regelen en waarbij je na afloop een geweldig voldaan gevoel hebt!

Ben je 21 jaar of ouder, klantvriendelijk, geduldig, oplossingsgericht, niet computervreemd en heb je minimaal MBO-niveau, stuur dan jouw CV met korte motivatie naar Madelon via werving@dierenambulance-amsterdam.nl. Wil je meer informatie over deze en/of andere vrijwillige functies, ook dan kan je met Madelon contact opnemen.

Naast meldkamercentralisten zijn we ook op zoek naar vrijwillige dierenhulpverleners en chauffeurs.

Namens gevleugelde 2-potigen, behaarde 4-voeters en al het andere wat kruipt, scharrelt en huppelt, ontzettend bedankt!