Zonder financiële ondersteuning zou de Dierenambulance Amsterdam simpelweg niet bestaan en zouden de dieren in Amsterdam e.o. niet op onze steun kunnen rekenen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor dieren in (medische) nood en we kunnen en willen hun niet aan hun lot overlaten. Van een Amsterdamse patatduif tot een gewonde kat of hond zonder baasje, wij zijn er om ze te helpen. Op onze Facebookpagina lees je wat wij zoal tijdens een dienst meemaken.

Wil je de Dierenambulance Amsterdam (eenmalig) financieel steunen, maar geen donateur worden? Dat kan ook. Voor iedere gift, klein of groot, zijn wij je ontzettend dankbaar!

Jouw gift kun je overmaken naar IBAN nummer NL58INGB0004017492, ten name van Stichting Centrale Dierenambulance te Amsterdam, eventueel o.v.v. Gift.

Maar kijk ook eens naar de mogelijkheden van een donateurschap bij de Dierenambulance Amsterdam. Je bent namelijk al donateur voor maar € 34,- per jaar. Als donateur ontvang je 2x per jaar ons informatieve magazine “Onderweg voor Dieren” en krijg je 50% korting op onze ritprijs, mocht je ons onverhoopt voor je eigen huisdier een keer nodig hebben. I.p.v. € 50,- betaal je dan maar € 25,-. Meer informatie hierover lees je hier.