Kat gedumpt in kattenkist Amsterdam Oost

Waarom? Wat is de reden dat je je kat in een kattenkistje zomaar op straat zet? Wij begrijpen het niet, willen het ook niet begrijpen. Er zijn andere manieren om een ander huisje voor je huisdier te vinden, ook wanneer je weinig of geen geld hebt. Zomaar op straat zetten is echt niet nodig….

Deze lieve man is vannacht door ons opgehaald aan de Niasstraat in Amsterdam Oost. Hij is gevonden in een krap kattenkistje op straat.

Op zijn kist zit een sticker van een dierenarts met daarop een adres in Den Bosch. Volgens die sticker heet deze lieverd Kees. Natuurlijk gaan we contact opnemen met de dierenarts in Den Bosch om zo hopelijk meer informatie over een eventuele (nieuwe?) eigenaar in Amsterdam te krijgen.

Ondertussen zorgen we goed voor “Kees”. Hij heeft vannacht bij ons gelogeerd en wordt verderop deze ochtend naar Dierenopvang Amsterdam gebracht.

Wie kent deze lieverd en/of weet het verhaal achter deze situatie?! Informatie graag niet via internet/facebook, maar graag aan Dierenopvang Amsterdam!

Delen is lief 

Caring is sharing