Kat in ’t bakkie!

Een spannende rit bij het Renaissance Amsterdam Hotel.
 
Een kat zat al een lange tijd in een ‘kelder‘. De middagdienst en de brandweer waren er al een tijdje mee bezig geweest en droegen de rit over aan de avonddienst met de vraag een vangkooi te plaatsen.
 
De avondbemanning ging terug en kon via een klein luikje naar binnen kruipen. Daar waren twee lichtgevende oogjes: de zwarte schat schoot langs hun heen. Veel te angstig en te snel; inderdaad tijd voor de vangkooi.

Kat in 't bakkie!

Een spannende rit bij het Renaissance Amsterdam Hotel. Een kat zat al een lange tijd in een 'kelder'. De middagdienst en de brandweer waren er al een tijdje mee bezig geweest en droegen de rit over aan de avonddienst met de vraag een vangkooi te plaatsen. De avondbemanning ging terug en kon via een klein luikje naar binnen kruipen. Daar waren twee lichtgevende oogjes: de zwarte schat schoot langs hun heen. Veel te angstig en te snel.Inderdaad tijd voor de vangkooi.De beveiliging van het hotel zou de kooi af en toe checken door met een zaklantaarn door een kiertje te spieken en ja hoor.. een uurtje later werden we gebeld: kat in 't bakkie! Hij/zij was behoorlijk bang en boos, dus liet zich niet onder zijn of haar staart kijken.In het oor zit een 'knipje', wat meestal op castratie/ sterrilisatie wijst. Helaas geen chip. Na een nachtje in Dierenambulance Amsterdam Hotel is de schat naar het asiel gebracht. De vrijwilligers waren zo betrokken met deze rit en het is gelukt!In het nieuwe jaar ook als vrijwilliger aan de slag? Mail dan je cv naar: werving@dierenambulance-amsterdam.nl en/of kom langs onze informatieavond donderdag 9 januari 19:30 uur. Liever een nieuwjaarsgeschenk geven? Tikkie:https://tikkie.me/pay/Dierenambu/n6svo6k5l8fsr9aeuk9pDonateur voor een maandelijks bedrag naar keuze:https://www.dierenambulance-amsterdam.nl/donateur-worden/

Geplaatst door Dierenambulance Amsterdam op Maandag 30 december 2019

De beveiliging van het hotel zou de kooi af en toe checken door met een zaklantaarn door een kiertje te spieken en ja hoor… een uurtje later werden we gebeld: kat in ‘t bakkie!
 
Hij/zij was behoorlijk bang en boos, dus liet zich niet onder zijn of haar staart kijken.
In het oor zit een ‘knipje’, wat meestal op castratie/ sterilisatie wijst. Helaas geen chip. Na een nachtje in Hotel Dierenambulance Amsterdam is de schat naar het asiel gebracht.
 
De vrijwilligers waren zo betrokken met deze rit en het is gelukt!

In het nieuwe jaar ook als vrijwilliger aan de slag? Mail dan je cv naar: werving@dierenambulance-amsterdam.nl en/of kom langs onze informatieavond donderdag 9 januari 19:30 uur.

 Liever een nieuwjaarsgeschenk: geef ons een Tikkie!

Donateur voor een maandelijks bedrag naar keuze.