Kat kwijt?
Veel katten gaan regelmatig op ontdekkingstocht. Veel katten komen gelukkig na een paar uurtjes weer veilig thuis, maar soms kunnen ze ook dagen wegblijven om daarna weer veilig thuis te komen. Wat ze uitgespookt hebben of waar ze geweest zijn, blijft voor veel mensen een raadsel.
Maar helaas loopt het ook niet altijd goed af. Is jouw kat vermist, registreer hem/haar dan als vermist op Dierenbescherming (mijndieriszoek) en Amivedi. Op www.katvermist.com staan waardevolle tips over wat je allemaal kunt doen wanneer je kat vermist is.

Alle katten die wij vervoeren controleren wij op een chip. Heeft de kat een chip en staat de chip goed geregistreerd, dan nemen wij contact met de eigenaar op. Heeft de kat geen chip of staat de chip niet, of niet goed, geregistreerd, dan registreren wij de kat als gevonden op Amivedi. Houd deze website daarom goed in de gaten wanneer je kat vermist is. Natuurlijk kun je ons ook altijd even bellen om na te gaan of jouw kat door ons vervoerd is.

Hond kwijt?
Wanneer je je hond kwijt bent, bel ons dan meteen op 020 – 626 21 21. Wij noteren dan je gegevens, de gegevens van je hond en de omgeving waar je de hond bent kwijtgeraakt en bellen je direct wanneer wij een melding krijgen over een gevonden hond die overeenkomt met jouw hond. Op die manier ben je snel weer herenigd met je hond en voorkom je kosten van de Dierenambulance voor het vervoeren van je hond.

Overige huisdieren kwijt?
Wanneer je je konijn, fret, parkiet of ander huisdier kwijt bent kun je ons natuurlijk bellen om te informeren of wij je huisdier vervoerd hebben. Je kunt het dier ook als vermist registreren op Dierenbescherming (mijndieriszoek) en Amivedi. Alle dieren zonder chip die wij vervoeren registreren wij als gevonden op Amivedi.