Wij zijn opzoek naar jou!

Ben jij een mens met een groot hart voor dier en mens en heb je wat extra tijd over? Dan zijn wij heel dringend opzoek naar jou!

En wel in de vorm van (vrijwillige) chauffeurs, want daar hebben we op dit moment zo’n ernstig te kort, dat we niet weten of we de komende maanden 24/7 beschikbaar kunnen zijn voor de dieren in (medische) nood. Ondanks dat we ongeveer 115 vrijwilligers in dienst hebben, zijn er nog veel openstaande diensten op ons rooster. Om een ambulance compleet te krijgen, hebben we een chauffeur en dierenhulpverlener nodig. Dierenhulpverleners zijn er meer dan chauffeurs en daarom doen we nu een oproep voor alleen chauffeurs.

Je begint bij ons met een kennismakingsgesprek waarin je alles over de functie en over onze organisatie wordt uitgelegd. Daarna wordt je een paar keer op de ambulance en de meldkamer ingeroosterd om zo een goed beeld van ons werk te krijgen. Je hoeft tijdens deze diensten niks te doen. Mag wel natuurlijk, maar je moet niks. Ben je daarna nog steeds enthousiast (en de meeste zijn dit zeker wel), dan gaan we je inwerken en opleiden.

Klik hier voor het functieprofiel van de chauffeur.

Meer weten en/of aanmelden? Stuur een mail met je CV en korte motivatie naar onze collega’s Madelon via werving@dierenambulance-amsterdam.nl.