Wij bedanken onze sponsors voor hun bijdrage aan de Dierenambulance Amsterdam!

Dankzij de Mastervolt, Gorsseling en Yamaha Motor zijn wij sinds augustus 2011 in het bezit van onze boot, inclusief trailer en motor “De Drijfsijs”. Met deze boot kunnen wij ook vaker op het water dieren redden. Wij zijn deze bedrijven dan ook bijzonder dankbaar voor deze zeer gulle gift!

Logo Mastervolt

Mastervolt is net als de Dierenambulance een echt Amsterdams bedrijf. We zijn trots dat we deze mooie organisatie hebben kunnen steunen bij de aanschaf van de Drijfsijs, de nieuwe boot van de Dierenambulance Amsterdam zodat we nu ook op maritiem vlak aan elkaar verbonden.

.
.

Logo Gorsseling Watersport

De reden waarom wij het leuk vonden om een boot met motor en trailer aan de Dierenambulance te leveren is dat we vinden dat zo’n instantie zeer belangrijk is voor de dieren zelf maar ook voor de mensen. Wij vinden dat hulpverleners ten allen tijde moeten beschikken over kwalitatief goede producten en daar ook van op aan kunnen. En dat is nou net waar wij met ons bedrijf voor staan.

.
.

Logo Yamaha Motor 

Yamaha Motor Nederland draagt de Dierenambulance Amsterdam een warm hart toe.
De reden hiervoor is dat de stichting 7 dagen per week, 24 uur per dag eerste hulp verleent aan (huis)dieren.
De circa honderd vrijwilligers kunnen dit nuttige werk alleen doen wanneer zij de beschikking hebben over goed materiaal.
Door een sponsorbijdrage te leveren hopen wij dat dit de komende jaren op het water geregeld is.

.
.

Fine2Sleep logo

Fine2Sleep hecht naast het welzijn van de mens ook heel veel waarde aan welzijn van dieren. Daarom zijn wij dan ook blij dat wij Dierenambulance Amsterdam konden helpen met beddengoed, het is mooi en dankbaar werk wat zij verrichten.

.
.
VDS-it-shop-logo
VDS IT Shop houdt van een goede uitdaging. We zijn dan ook blij dat we de Dierenambulance hebben kunnen helpen met de donatie van een NAS.
.
.

Wij van Kruidenthee Amsterdam houden van onze stad, mensen en dieren. Daarom steunen wij lokale initiatieven in Amsterdam; bij aankoop van een product uit het assortiment staan wij een deel van onze winst af aan o.a. de Dierenambulance Amsterdam.

Zo kunt u verantwoord genieten van de lekkerste thee en draagt u automatisch u steentje bij aan de Amsterdamse gemeenschap.


“Wij van 123toilet.nl ondersteunen de Dierenambulance en haar vrijwilligers graag met een donatie van schoonmaakmiddelen. Op deze manier hopen wij ook een steentje te kunnen bijdragen, ga zo door!”