Maatschappelijke stage bij Dierenambulance Amsterdam!

Wij krijgen bijna dagelijks de vraag van Amsterdamse leerlingen of ze een stage bij ons mogen lopen. Helaas moesten wij dit, vanwege de heftigheid van onze ritten, altijd afwijzen. We kunnen bijvoorbeeld terechtkomen bij een overleden persoon waar wij de kat moeten ophalen, een inbeslagname en werken met kadavers.
Nu hebben we een leuk alternatief bedacht waar zowel wij als jullie, de Amsterdamse leerlingen, wat aan hebben. In 2019 vond de pilot plaats en dit is een groot succes geworden!

Stage lopen
Binnen de stageperiode rijden wij de groepjes stagiaires elke dag in onze ambulances naar een ander stadsdeel om te collecteren. Elk groepje krijgt een begeleider mee: jullie staan er niet alleen voor.
Een interessante stage waar je alles leert  over onze organisatie, de stad en fondsenwerven. Ook leer je omgaan met assertiviteit, teleurstelling en doorzettingsvermogen.
Daarna op zoek naar een bijbaan? Wij zijn een mooie referentie!

Waarom is collecteren zo belangrijk?

  • Omdat wij voor 2/3e afhankelijk zijn van giften en donaties;
  • Omdat wij niet alleen klaar staan voor de dieren, maar ook voor de mensen en de stad;
  • Omdat… de rest leer jij tijdens jouw stage!

Programma

  • We starten met een informatieavond;
  • Vervolgens meld je je op de afgesproken dagen om uiterlijk 13:00 uur;
  • Rond 17:00 rijden we terug en tellen we samen het geld. Rond 18:00 uur kan je naar huis.

Data stageweek 2020

Tussen maandag 27 april t/m zaterdag 9 mei. Verschillende dagen/ tijden zijn hierin mogelijk: elke dag bieden wij een shift tussen 13:00 en 18:00 uur aan. Jij geeft aan welke dagen jij stage komt lopen.

Aanmelden
Ben jij een scholier met interesse of ken jij een scholier met een groot dierenhart die een stageplek zoekt en ben jij minimaal 14 jaar oud? Meld je dan nu aan:
fondsenwerving@dierenambulance-amsterdam.nl.