Victor Pride

Wij werken geregeld samen met brandweer Kazerne Victor – Victor Nieuwe Stijl. We hoeven maar te bellen en zij staan voor mens en dier klaar, ongeacht wat dan ook.
Nu organiseren zij op 31 juli, bij Brandweerkazerne Victor, Dapperstraat 325 in Amsterdam, voor de eerste keer ooit een Pride-viering:

” Victor Pride, want we zijn trots. Wij zijn trots dat we deel mogen uitmaken van een diverse gemeenschap, zowel binnen als buiten de brandweer. Wij zijn trots op onze LGBTQ+ vrienden, familie, buren en collega’s. Wij zijn trots op hun verhalen, zowel de tegenslagen en overwinningen. Wij zijn trots dat we kunnen helpen hun platform sterker, veiliger en vriendelijker te maken. Tot slot zijn wij trots dat we vanuit onze kazerne de liefde en support aan hen kunnen geven en daarom willen wij een knaller van een feest geven!

In de afgelopen jaren is de Amsterdamse brandweer veel in het nieuws verschenen, vaak met berichten en verhalen die een gesloten macho-cultuur schetsen. We kunnen de verhalen uit het verleden niet veranderen, maar we kunnen wel veranderen hoe ze in de toekomst geschreven zullen worden.(…)”

Dierenambulance Amsterdam staat hier 100% achter en vindt dit een prachtig initiatief!
Check hun evenement voor alle details en ga gezellig langs.

❤️💛💚💙💜🖤