Aanvragen voucher

Om gebruik te kunnen maken van de stadspasaanbieding “gratis naar de dierenarts” (ADAM-Regeling) moet je vooraf een voucher aanvragen. Dit kan op 3 manieren.

 • Telefonisch: 020 – 568 15 21 (ma t/m vr tussen 10.00 en 13.00 uur)
  Bel niet naar onze meldkamer (020-626 21 21), onze collega’s van de meldkamer kunnen je niet helpen met de aanvraag voor een voucher
 • Via onderstaand formulier
 • Per e-mail: stadspas@dierenambulance-amsterdam.nl
  (lees hieronder welke informatie wij van jou nodig hebben om je aanvraag te kunnen verwerken)

Telefonische aanvragen worden direct verwerkt en je krijgt dan direct het vouchernummer om naar de dierenarts te gaan.
Het kan soms erg druk aan de telefoon zijn waardoor je langer moet wachten voor we je kunnen helpen. Duurt het te lang, probeer het dan later nog eens. Of vraag via onderstaand formulier je voucher aan, deze wordt dan nog dezelfde of de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Online aanvragen worden dezelfde werkdag of de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Aanvragen per e-mail kan ook: stuur dan een mail naar stadspas@dierenambulance-amsterdam.nl met de volgende informatie:

 • Stadspasnummer (staat achterop de stadspas, begint met 6064 en bestaat uit 19 cijfers)
 • Jouw voorletters/naam en achternaam
 • Jouw adres (straat, postcode en plaats)
 • Jouw telefoonnummer en/of e-mailadres waarop je te bereiken bent
 • Naam, soort, ras en geslacht van jouw huisdier

Zonder deze gegevens kunnen wij jouw aanvraag niet verwerken!

Geldigheid voucher

Voor stadpasjaar 2019-2020 eindigen de vouchernummers op –2020. Vouchernummers die eindigen op 2016, 2017, 2018 of 2019 zijn vanaf 1 september 2019 niet meer geldig.

3 maanden

Een vouchers is 3 maanden geldig, ingaande op datum van verwerken. Dit betekent dat je binnen 3 maanden voor een eerste bezoek (consult) met je huisdier naar de dierenarts moet gaan. Na dit eerste bezoek, vervalt de 3 maanden regel. Vraag de voucher daarom pas aan wanneer je verwacht op korte termijn naar de dierenarts te gaan. Wanneer wij je aanvraag hebben verwerkt, kan dit niet meer terug gedraaid worden.

Moet je met spoed naar de dierenarts en zijn wij niet bereikbaar overleg dan met je dierenarts of de voucher de eerstvolgende werkdag alsnog aangevraagd kan worden zodat je de kosten achteraf alsnog vergoed kunt krijgen. Wanneer de dierenarts hiermee akkoord gaat, vraag dan binnen 3 werkdagen bij ons een voucher aan. Spoedgevallen die langer dan 3 werkdagen geleden zijn worden niet meer met terugwerkende kracht vergoed. Let op: het Medisch Centrum voor Dieren is niet bij deze aanbieding aangesloten!

Niet alles wordt vergoed! Lees hier meer over de vergoedingen vanuit de ADAM-Regeling. Uitgebreide informatie, incl. rekenvoorbeelden, over de stadspasaanbieding lees je hier.

Bij niet alle dierenartsen kan je gebruik maken van de ADAM-Regeling. Klik hier voor een overzicht van deelnemende dierenartsen.

Vraag hier online jouw voucher aan

De met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.