Het gevederde, behaarde en geschubte gespuis vliegt, kruipt, fladdert, schuift en huppelt zich op dit moment behoorlijk in de problemen en onze hulp is dan ook heel hard nodig!
Maar om ze die hulp te kunnen bieden zijn heel veel waardevolle vrijwillige handjes nodig en die komen we nog altijd te kort.
Daarom deze oproep voor nieuwe vrijwillige collega’s op de meldkamer en als (nacht)chauffeur.
 
Toegegeven, we vragen best wel wat van je. Je moet soms best stevig in je schoenen staan en naast een groot dierenhart zijn goede sociale vaardigheden ook echt wel nodig.
 
Op de meldkamer werk je met digitale snufjes om de vele telefoontjes te behandelen, ambulances aan te sturen en administratie mee te doen. Maar niet alles is digitaal, er vliegen met enige regelmaat ook vogels je om je headset en de behaarde viervoeters kruipen met regelmaat onder je stoel door.
Een goed inleving- en improvisatievermogen, klantvriendelijke houding en een behoorlijke dosis stressbestendigheid zal je zeker in je werk helpen.
 
Als ambulancechauffeur rijd je rond in een dikke Mercedes en steken we je in een 3-delig pak van de zaak, maar daartegenover staat dat je wel voorzichtig, snel, kundig en vooral boete- en schadevrij overal naar toe moet rijden. Minimaal 2 jaar je rijbewijs is hiervoor wel nodig. Ook een goede omgang met zowel dier als mens is zeer wenselijk.
 
Tegenover al dat we vragen staan ook een paar leuke voordelen.
  • Waardevol onderdeel van een team bestaande uit diverse gedreven dierenliefhebbers; altijd leuk voor een grap, grol, goed gesprek en/of pittige discussie.
  • Zeer betekenisvol en dankbaar werk, voor zowel dier als mens!
  • Natuurlijk word je door collega’s en dierenartsen uitgebreid ingewerkt en opgeleid, want je moet best veel weten en kunnen.
  • Diverse informatieve en interessante informatieavonden en lezingen over en door dierenopvangcentra, dierenartsen, politie, brandweer, Rijkswaterstaat etc.
Nieuwsgierig geworden, klik dan hier voor meer informatie.
 
Aanmelden kan door jouw CV met korte motivatie te sturen naar Madelon: werving@dierenambulance-amsterdam.nl.
 
Tot snel! 🐱🐹🐰🐔🐦🐤🦅🦉🦆🕷🐍🦎🐾