Vrijwillige toppers gezocht!

Om 24 uur per dag, 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar te zijn voor dieren in (medische) nood, hebben we alleen al voor onze meldkamer per week 35 mensen nodig! Dat zijn er best veel en we komen altijd centralisten te kort…

Daarom zijn wij zeer dringend op zoek naar nieuwe vrijwillige collega’s op de meldkamer!

Vergis je niet, het is geen eenvoudige functie en je moet nogal wat weten en kunnen. Maar dat gaan we je allemaal leren tijdens de uitgebreide inwerkperiode en in diverse leuke en interessante cursussen en informatieavonden. Bovendien werk je in een gedreven team van dierenliefhebbers, dus je staat er niet alleen voor.

Is de meldkamer niet saai in vergelijking met het werk op de ambulance? Nee, absoluut niet! Je hebt immers te maken met mensen van allerlei pluimage en ook de vogels vliegen je af en toe om je headset.
Daarnaast sta je in direct contact met overheidsdiensten zoals brandweer en politie, maar ook met dierenartsen en opvangcentra en kom je regelmatig in situaties waarbij je supersnel moet handelen. Situaties waarbij je na afloop een geweldig voldaan gevoel hebt, want mede dankzij jou is een dier gered en vaak ook mensenleed voorkomen.

Wat wij van jou vragen:

  • 21 jaar of ouder;
  • Minimaal MBO-niveau;
  • klantvriendelijk;
  • geduldig;
  • oplossingsgericht;
  • en niet computervreemd.

Heb je dit allemaal onder de vleugels, aarzel dan niet en stuur je CV met korte motivatie naar Madelon via werving@dierenambulance-amsterdam.nl.

De selectieprocedure begint met een kennismakingsgesprek. Aansluitend plannen we een paar data op de meldkamer en de ambulance zodat je een goed beeld van ons werk krijgt. Is iedereen daarna nog steeds enthousiast en positief, dan gaan we je inwerken en opleiden.

Wil je meer informatie over deze en/of andere vrijwillige functies, ook dan kan je met Madelon contact opnemen.

Naast meldkamercentralisten zijn we ook op zoek naar vrijwillige dierenhulpverleners en chauffeurs.

Namens gevleugelde 2-potigen, behaarde 4-voeters en al het andere wat kruipt, scharrelt en huppelt, ontzettend bedankt en hopelijk tot snel!