Wereld Dierendag 2018

Voor ons is het eigenlijk iedere dag dierendag. Maar ter ere van Wereld Dierendag hebben we vandaag een aantal extra’s ingepland.
 
We gaan met een groep collega’s weer de Amsterdamse wateren op om plastic (en ander) afval uit het water te verwijderen. Blijft nodig en daarom blijven we dit ook doen! Zo helpen we mee aan vermindering van dierenleed én uiteindelijk ook schonere oceanen!
 
Ook nemen wij vandaag een statiegeld-cheque in ontvangst van de Albert Heijn Gerrit van der Veenstraat in Amsterdam. In de maanden juli en augustus konden klanten daar hun statiegeldbonnetjes inleveren t.b.v. de Dierenambulance Amsterdam. De opbrengst is € 1000,-! Dit geld zal, samen met een donatie van € 2000,- van Shell Nederland en ruim €1000 bijdrage van werknemers van Shell, worden besteed aan de aanschaf van AED-apparaten aan boord van onze dierenambulances.
 
En last but certainly not least spreekt onze eigen directrice Margje vandaag tijdens de inzegening van dieren in de Vredeskerk Amsterdam. De dienst begint om 17.00 uur en iedereen is, met of zonder dier, van harte welkom! Na afloop is er voor alle dieren wat lekkers!