Zieke/gewonde dieren in Amstelveen

In de afgelopen periode is met de gemeente Amstelveen gesproken over de vergoeding van de ambulance ritten die wij daar rijden. Tot nu toe kregen wij daar namelijk geen vergoeding voor.

Vanmiddag kregen wij het bericht dat de Gemeente Amstelveen, tot onze grote spijt, heeft besloten een samenwerking aan te gaan met de Dierenambulance Ronde Venen.

Dit betekent dat wij per 15 november 2014 niet meer rijden op Amstelveen voor de zieke of gewonde vrijlevende dieren en zwerfdieren. Ouderkerk aan de Amstel valt onder zowel de Gemeente Amstelveen als onder de Gemeente Ouder-Amstel. Omdat Ouder-Amstel nog wel onder ons werkgebied valt, delen wij dit gebied. Voor alle meldingen rechts van de Amstel, gezien vanuit Zuidoost, kunt u ons bellen. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons of de Dierenambulance Ronde Venen.

Wilt u melding maken van een ziek en/of gewond dier in Amstelveen; neem dan contact op met de Dierenambulance Ronde Venen op 06-533 155 57.

Voor vervoer naar een dierenarts of pension etc., kunt u wel met ons contact opnemen. Ook wanneer u wilt dat wij uw huisdier ophalen en de destructie of crematie voor uw huisdier regelen, of uw huisdier door ons op wilt halen en gekoeld wilt laten bewaren in afwachting van uw beslissing, kunt met ons contact opnemen. Voor onze tarieven, zie onze website.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie