Zonder financiële ondersteuning zou de Dierenambulance Amsterdam simpelweg niet bestaan en zouden de dieren in Amsterdam e.o. niet op onze steun kunnen rekenen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor dieren in (medische) nood en we kunnen en willen hun niet aan hun lot overlaten. Van een Amsterdamse patatduif tot een gewonde kat of hond zonder baasje, wij zijn er om ze te helpen. Op onze Facebookpagina lees je wat wij zoal tijdens een dienst meemaken. Wil je de Dierenambulance Amsterdam (eenmalig) financieel steunen, maar geen donateur worden? Dat kan ook. Voor iedere gift, klein of groot, zijn wij je ontzettend dankbaar!

Ja, ik steun de Dierenambulance Amsterdam

Bedrag €*Wil je liever zelf een gift overmaken, dan kan dat naar naar IBAN nummer NL58INGB0004017492, ten name van Stichting Centrale Dierenambulance te Amsterdam, o.v.v. Gift.

Maar kijk ook eens naar de mogelijkheden van een donateurschap bij de Dierenambulance Amsterdam. Je bent namelijk al donateur voor maar € 3,- per maand. Als donateur van de Dierenambulance Amsterdam ontvang 2x per jaar ons leuke en informatieve magazine Onderweg voor Dieren en krijg je 50% korting op onze ritprijs, wanneer je ons onverhoopt voor jouw eigen huisdier(en) nodig hebt.

Wil je meer informatie over ons donateurschap en/of wil je donateur worden, lees dan hier verder.