Bedankt

Het kost jaarlijks één miljoen om ons op de weg te houden

Wij ontvangen 35% aan subsidie, dus zijn voor maar liefst tweederde afhankelijk van donaties. Daarom zijn wij heel blij met al jullie (financiële) steun.
Dierenambulance Amsterdam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor dieren in (medische) nood. Dit kunnen wij doen dankzij de hulp van onze donateurs, vrijwilligers en iedereen die ons op wat voor manier dan ook ondersteunt. Wij kunnen niet iedereen apart benoemen, maar zijn heel dankbaar voor alle steun en samenwerkingen.

Vrijwilligers

Wij zijn dankbaar voor onze vrijwilligers

Donateurs

Wij zijn dankbaar voor onze donateurs

"Afgelopen week is mijn lieve kat Tom in het midden van de nacht van het balkon getuimeld.. Jullie hebben hem na melding van een voorbijganger naar het MCD gebracht, waarvoor oneindig veel dank!! Na een hele spannende week op de intensive care en meerdere operaties is Tommie inmiddels weer thuis om te herstellen. Hopelijk komt hij er weer helemaal boven op, maar hoe dan ook ben ik jullie zo ongelofelijk dankbaar! Vanaf nu support ik jullie dus direct, want dit geweldige werk moeten jullie kunnen blijven voortzetten! Dankdankdank"

Erfenissen

Wij zijn dankbaar voor alle mensen die ons in hun testament hebben opgenomen

Bellers

Wij zijn dankbaar voor iedereen die ons belt voor een dier in nood

Bezorgde bewoners belden, omdat een kat maar zielig bleef miauwen in een portiek. De ambulance reed erheen en Boncuk bleek een chip te hebben. De meldkamer kon vervolgens het opgeluchte baasje contacteren, dat meteen naar ons toe kwam. Boncuk gaf zijn baas een dikke knuffel.

Disco schrok van een overvliegend vliegtuig in het Amsterdamse bos en nam de poten. Een bezoeker van The Streamers kon hem tegenhouden en aan ons overdragen, zodat hij weer met zijn baasjes herenigd kon worden.

Een kat was aan het krijsen onder de Wiegbrug bij de Admiraal de Ruyterweg. De kat werd door de melder en brandweer veiliggesteld. Wij hebben de chip vervolgens uitgelezen en de eigenaar gebeld. Donna bleek goed geregistreerd en al tweeënhalve week vermist. Donna en Lorin zijn weer samen.

Samenwerkingspartners

Wij zijn dankbaar voor onze samenwerkingspartners

Onderweg

Doelstellingen

Bedankt

Jullie helpen ons dieren helpen!

Ja, ik geef

... om de dieren van Amsterdam